Už po piatykrát v rade sa spoločnosť Alcaplast umiestnila v rebríčku Českých 100 Najlepších. Aj cez narýchlo vyhlásený núdzový stav a s ním súvisiace obmedzenia, prebehla slávnostná udalosť podľa plánu v Španielskom sále Pražského hradu. V zastúpení majiteľov spoločnosti Radky Prokopovej a Františka Fabičovica prevzal ocenenie Lukáš Vozdecký.

Aj v roku 2021 sme odviedli obrovský kus práce, prekonali sme spolu s našimi zamestnancami tornádo, ekonomickú a surovinovú krízu a dve vlny pandémie. Navzdory všetkým prekážkam sme úspešne čelili novým obchodným výzvam a ďalej rástli. Umiestnenie v rebríčku vnímam najmä ako ocenenie nášho aktívneho prístupu ku všetkým prekážkam, ktoré táto nová doba prináša a ďakujem všetkým zamestnancom za podporu, „okomentovala udalosť výkonná riaditeľka Alcaplastu Radka Prokopová.

Ocenenie udeľuje spoločnosť Comenius v rámci anketovej súťaže Českých 100 Najlepších už od roku 1996. Cieľom súťaže je nájsť a zviditeľniť české firmy zo širokého spektra ekonomických aktivít, ktoré dosahujú vynikajúce alebo mimoriadne výsledky.

Pozrite sa, ktoré ďalšie firmy sa spolu s Alcaplastom v rebríčku umiestnili:: https://www.comenius.cz/ceskych-100-nejlepsich-2021

img-20211126-wa0009
img-20211126-wa0009
obraz
obraz
sal
sal