Radi by sme Vám predstavili naše nové designové katalógy Elegance, v ktorých nájdete niekoľko produktových noviniek aj technických inovácií pre rok 2021. Hlavnou témou katalógu Predstenových inštalačných systémov je nový program INDIVIDUAL, ktorý prináša výrobky maximálnej kvality z prvotriednych materiálov a v jedinečných farbách dosiahnutých vďaka technológii PVD povlakovaniu.

Zdokonalili sme tiež naše WC moduly ALCA. Prezrite si inovácie, ktoré priniesli ich rýchlejšiu a pohodlnejšiu inštaláciu aj vyšší užívateľský komfort, najmä však nižšiu hlučnosť pri napúšťaní a väčšiu hygienu vďaka integrovanému dávkovaču WC tabliet, ktorý ponúkame na rozdiel od konkurencie už v cene WC systému.

Pretože je téma ochrany zdravia v tejto dobe tak zásadná, vyvinuli sme tiež novú antibakteriálnu úpravu na vybrané splachovacie tlačítka. Vedľa bezdotykových tlačítok tak ponúkame radu ďalších produktov, ktoré pomáhajú proti šíreniu nežiadúcich mikroorganizmov.

V kategórii podlahových žľabov sme rozšírili sortiment plastových žľabov o variantu ku stene a náš bestseller medzi plastovými žľabmi APZ10 uvádzame na trh v novom designovom prevedení v čiernej farbe. Séria plastových žľabov tak prináša ešte viac možností inštalácie aj dostupnejšie designové riešenie z programu PURE BLACK.

Nové katalógy Elegance si môžete prezrieť tu.