Koniec roka sa tradične stáva obdobím zamyslenia a bilancovania, a to nielen v osobnom živote. V biznise to platí dvojnásobne. Zhrnúť svoje úspechy, neúspechy, zhodnotiť uplynulých dvanásť mesiacov a povedať si, čo sa podarilo a na čo sa v budúcom roku zamerať, môže byť jedným z kľúčov k úspechu. Na konci roka prebiehajú aj vyhlásenia súťaží a rôznych rebríčkov.

Alca v prvej stovke

Dňa 1. decembra prebehlo vyhlásenie súťaže Českých 100 najlepších a Alca medzi nimi nechýbala. Umiestnila sa tiež v tohtoročnom rebríčku 100 najhodnotnejších českých firiem s názvom Česká elita , ktorý vyhlásili Zoznam Správy v spolupráci s Deloitte SR pod záštitou premiéra SR.

Po siedmykrát medzi českou elitou

Smetanova sieň Obecného domu v Prahe sa na pár hodín stala pomyselným sídlom úspechu. Počas galavečera Českých 100 najlepších, ktorý sa tu konal, bola, ako už názov napovedá, ocenená stovka najlepších českých podnikateľov z mnohých odborov. Tradícia tejto súťaže siaha do 90. rokov minulého storočia a Alca na nej nebola žiadnym nováčikom – pravidelne sa umiestňuje už od roku 2017. Tento rok vystúpila na krásnu 29. priečku. Plaketu víťazov na mieste prevzal Ján Tomčík: „Veľmi rád som za Alcu prevzal toto ocenenie. Byť medzi najlepšími je skvelý pocit. Plaketa patrí všetkým, ktorí sa na tomto úspechu denne podieľajú. Díky.”


Oficiálne vyhlásenie rebríčka Česká elita prebehne síce až v januári budúceho roka, ale výsledky si môžete pozrieť už teraz na stránkach:
Nejhodnotnější firmy ČR: Žebříček Česká elita (seznamzpravy.cz)

Viac o súťaži Českých 100 najlepších sa dočítate tu:
Českých 100 Nejlepších - Comenius.cz

Celú listinu víťazov pre tento rok si môžete pozrieť tu:
Českých 100 Nejlepších 2023 - Comenius.cz

Alca v prvej stovke